Магазин

Услуги

Андре Токев Китчън има за цел да провокира отношение към храната. Аз и моят екип вярваме, че сме натрупали опит, с който можем да Ви предложим създаване на уникална кулинарна визия. Научете повече ТУК.

One Shot и Андре Токев събират отбор спортисти и изпробват техните кулинарни умения

Важно е да се отбележи, че кулинарната инициатива и книгата се осъществяват с подкрепата на Шеф Андре Токев и One Shot

Едни от най-добрите спортисти на България, завоювали европейски, световни и олимпийски отличия, се впуснаха в ново предизвикателство. Шампионски рецепти за здравословно хранене.

Така може да се определи случващото се в кухнята на Шеф Андре Токев.

Лекоатлетите Тихомир Иванов и Александра Начева, футболистите Иван Турицов и Димитър Евтимов, джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков и боксьорката Станимира Петрова бяха първите, които споделиха своите здравословни формули за успех под вещия поглед на един от най-добрите и обичани шеф готвачи у нас. А след тях, през април, в кухнята предстои да влязат още шест от спортните любимци на България.

Кулинарното приключение на водещите ни спортисти и млади надежди е част от дейностите по проекта на Асоциация "Докосни дъгата" и Министерството на младежта и спорта "Младите хора - бъдещето на България - отговорни и активни", финансиран от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от закона за хазарта за 2021 година, договор № 25-00-1/11.03.2021 г., проект № НПИМД-Н2-Т4-082/2021.

Снимките на кулинарното шоу започнаха и много скоро видеокадрите ще са достъпни на официалната фейсбук страница на проекта "Младите хора - бъдещето на България - отговорни и активни". Нещо повече! Полезните и здравословни рецепти на спортните шампиони ще бъдат събрани в книга, а снимките на ястията ще са реализирани от популярния фотограф Радослав Първанов.

Важно е да се отбележи, че кулинарната инициатива и книгата се осъществяват с подкрепата на Шеф Андре Токев и One Shot - напитка, създадена по негова рецепта, чиято основна цел е да дава енергия на спортуващи хора и професионални спортисти, които имат нуждата от чист натурален продукт, който да спомогне тяхната подготовка. Напитката не съдържа никакви консерванти, само естествени съставки като джинджифил, мед, лимон, вода и нищо друго.

Шампионите в кухнята на Шеф Андре Токев ще покажат, че за постигането на необходимите резултати, човешкото тяло се нуждае от силна воля, мотивация и едно от най-важните неща, стоящи в основата на успеха - правилното и балансирано хранене.

"Вярваме, че младите хора на България са разумни, отговорни и активни, а кулинарните тайни на българските състезатели са предпоставка за нови спортни и здравословни успехи", споделят от асоциация "Докосни дъгата" по повод иновативното си начинание.